Передплата 2024 «Добрий господар»

Вагітна Меган Маркл у чорному пальто і на високих підборах неочікувано з’явилась з принцом Гаррі у New Zeland house (фото)

  • 20.03.2019, 20:26
  • 886

Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі відвідали New Zealand House, де поклали квіти та залишили запис у книзі співчуттів від імені Її Величності королеви Єлизавети II.

Минулого тижня в Новій Зеландії в мечетях міста Крайстчерч відбувся масовий розстріл. Меган і Гаррі, були останніми з членів британської королівської сім'ї, які відвідали Нову Зеландію під час свого першого королівського туру, передає ТСН.

Саме вони зголосилися вирушити до палати представників Нової Зеландії і покласти квіти та висловити свої глибокі співчуття.

Вагітна герцогиня Меган з'явилася на публіці в чорному пальті та чорних човниках на досить високих підборах. Її волосся було розпущене, а на обличчі був легкий макіяж.

Принц Гаррі був у темному костюмі, подружжя трималося за руки.

Візит герцогині Меган і принца Гаррі не був оголошений раніше, проте королівські фотографи та кореспонденти були оповіщені в конфіденційному порядку, щоб допомогти висвітлити захід.

Як відомо, герцогиня Меган більше не планувала відвідувати заходи до народження первістка, хоча палац не оголошував про те, що герцогиня йде в офіційний декрет. Однак подібні події не могли не залишити свій слід в житті подружжя.

У книзі співчуттів Меган написала: «Наші глибокі співчуття… Ми з вами». Принц Гаррі підписав своє ім'я і слово «Arohanui», що означає «з любов'ю».

Схожі новини