Передплата 2024 ВЗ

Бойовики на Донбасі 10 разів обстріляли позиції ООС: один військовий загинув, двоє поранені

  • 18.03.2019, 08:58
  • 286

Бойовики у неділю, 17 березня, 10 разів порушили режим припинення вогню в районі ООС, зокрема сім разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Крім того, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також тричі застосували протитанкові ракетні комплекси. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог двічі обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібрів 120 та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — у районі населеного пункту Водяне; з мінометів калібру 120 мм — поблизу міста Мар’їнка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупантами здійснено вісім обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: двічі з мінометів 82-го калібру та двічі з протитанкових ракетних комплексів у районі населеного пункту Кримське; з протитанкових ракетних комплексів — поблизу селища міського типу Новотошківське; з мінометів калібру 82 мм — у районі населеного пункту Золоте-4; з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів — біля селища Новолуганське; з гранатометів різних систем — поблизу населеного пункту Луганське. Внаслідок обстрілів один наш захисник загинув, двоє отримали поранення. У свою чергу сили ООС знищили трьох та поранили чотирьох окупантів.

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Схожі новини