Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко через агітнамети зібрав прихильників на Михайлівській площі

  • 17.03.2019, 13:10
  • 1 006

На Михайлівській площі у центрі Києва зібралися кілька тисяч людей, які прийшли на зустріч з кандидатом у президенти України, чинним главою держави Петром Порошенком.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», захід широко не рекламувався, інформація про нього поширювалася переважно через агітаційні намети кандидата у президенти.

У програмі зустрічі з кандидатом у президенти значиться виступ артистів Тараса Петриненка, Тетяни Горобець, гурту «Kozak System», Тараса Чубая та гурту «Плач Єремії». Також на площі присутній мер Києва Віталій Кличко.

Наразі на площі встановлено сцену, на ній по черзі виступають артисти, активісти, соратники Порошенка.

Михайлівська площа повністю заповнена людьми, у багатьох національні прапори, також вони стоять на прилеглих вулицях — Десятинній, Трьохсвятительській, Михайлівській, Володимирському проїзді. Деяку частину тих, хто зібрався, привезли на автобусах, але переважна більшість прибуває на площу своїм ходом і на громадському транспорті.

На площі посилено охорону, встановлено мобільну огорожу висотою менше метра, на підходах до якої правоохоронці перевіряють громадян металошукачами. Ближче до сцени, біля будівлі Дипакадемії МЗС, стоїть 9 рамок із металошукачами. На місці працює поліція діалогу. Обстановка спокійна.

Автомобільний рух вулицями Велика Житомирська та Володимирська частково перекрито.

Схожі новини