Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ведучий Нацвідбору 2019 Сергій Притула розповів шокуючі подробиці шоу

  • 16.03.2019, 15:29
  • 5 039

Як відомо, в цьому році Україна відмовилася від участі в «Євробаченні», що викликало безліч суперечок, сварок і пошуки винних. Ведучий шоу Сергій Притула ще на початку березня пообіцяв розкрити шокуючі подробиці Нацвідбору, і це сталося.

Про це пише «Сегодня».

Так, шоумен повідомив, які умови ставили деякі продюсери: «Якщо моя артистка виграє, ми прийдемо. Так навіщо нам всі інші? Давай просто візьмемо твою артистку, вона заспіває в першому півфіналі, в другому, в фіналі».

Співачка Оля Полякова, за словами телеведучого, виставила продюсерам каналу величезний прайс: «Оля Полякова запросила 50 тисяч доларів за участь в Нацвідборі».

Без будь-яких пояснень продюсер TAYANNA Михайло Ясинський зняв свою підопічну з участі в Нацвідборі. Багато хто вважає, що TAYANNA відмовилася від участі в конкурсі через страх програти гурту KAZKA. Музичний продюсер конкурсу Руслан Квінта після того, як дізнався про зняття артистки, не міг з нею зв'язатися: «Я почав дзвонити і артистці, і директору — ніхто не брав трубку».

Український продюсер Ігор Кондратюк також висловився щодо учасників Нацвідбору: «Для мене це неприйнятна історія абсолютно. Ніхто не змушував ходити в шароварах і розмахувати українським прапором. Але мізки включити на п'ятому році війни треба було».

Сергій Притула також зізнався, що йому регулярно приходять гнівні повідомлення в соцмережах: «Мені пишуть, що через мене Україна не буде в цьому році брати участь в «Євробаченні». Це пов'язано з тим, що ведучий Нацвідбору підняв російське питання на сцені.

Музичний продюсер Юрій Фальоса вважає подібні питання недоречними на музичних конкурсах: «Мені було соромно за нього, адже хлопець не дурний. Таке зробити…».

У свою чергу, Притула заявив, що діяв виключно в інтересах аудиторії: «Всі хотіли це запитати. Тому я ретранслював ці питання».

Що стосується інформації про виступи в Р Ф Джамали після анексії Криму, ведучий Нацвідбору стверджує, що не знав про це.

«Це, звичайно, був удар під дих. Незнання мною цієї інформації як раз і дає зараз привід звинувачувати мене в подвійних стандартах. Вся трійка суддів Нацвідбору була на гастролях в РФ під час російської агресії», — говорить Притула.

Схожі новини