Передплата 2024 «Добрий господар»

Louis Vuitton прибрав з колекції створений одяг за мотивами стилю Майкла Джексона: у чому причина

  • 16.03.2019, 13:08
  • 495

Французький модний дім Louis Vuitton через секс-скандал більше не випускатиме речі, які нагадують про короля поп-музики Майкла Джексона.

Відповідне рішення у Louis Vuitton ухвалили після заяв про сексуальну наругу над дітьми в документальному фільмі HBO «Залишаючи Неверленд», передає «Еспресо» із посиланням на The Guardian.

Зокрема, Louis Vuitton створив колекцію осінь-зима 2019, у якій були речі за мотивами творчості Майкла Джексона. Однак через 2 місяці після показу скандального документального фільму НВО «Залишаючи Неверленд», у якому короля поп-музики звинуватили в зґвалтуваннях та педофілії, у Louis Vuitton вирішили їх вилучити.

За словами представників Модного дому, на час показу колекції вони не знали про існування і зміст фільму «Залишаючи Неверленд».

Відповідна колекція одягу повинна була надійти в продаж вже влітку 2019 року.

Нагадаємо, співак Майкл Джексон помер ще 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі.

У США відбулася прем'єра документального фільму «Залишаючи Неверленд», у якому короля поп-музики Майкла Джексона звинуватили в зґвалтуваннях та педофілії. Критики назвали «Залишаючи Неверленд» не документальним фільмом, а фільмом жахів. Фонд нащадків Джексона назвав скандальний фільм про співака «найбільшою ганьбою» HBO.

Схожі новини