Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Займалися сексом у школі: у США вчителька розбещувала 13-річного учня під час уроків

  • 01.03.2019, 20:34
  • 6 559

У цей час інші учні виконували завдання.

У США триває судовий процес над вчителькою школи міста Гуд’їр неподалік Фініксу, штат Арізона, Бріттані Заморою, яку звинувачують у сексуальних стосунках із неповнолітнім 13-річним учнем.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на USA Today.

Замору заарештували в березні 2018 року. У грудні вона відмовилась від сертифікату вчителя і досі перебуває під арештом. Її звинувачують у домаганнях до дитини та сексуальному розбещенні неповнолітніх, однак сама вона своєї провини не визнає.

Місцеві правоохоронці знайшли велику кількість свідчень, записок та розмов між нею та 13-річним учнем, які доводять їхні сексуальні стосунки. Зокрема, про це розповідав і сам хлопець.

«Вона сказала, що хоче зробити мені мінет, і мої „речі“ дійсно великі і так далі», — розповідав він під час допиту поліцейськими. На уточнювальні запитання про «речі», хлопець зашарівся, і зрештою повідомив, що йшлось про його пеніс.

Учень розповідав, що вони мали «сексуальні дотики» в кінці класного кабінету в той момент, коли інші учні дивилися відеозаписи. Він також зазначав, що одного разу Замора доторкнулася до його «речей» у той момент, коли деякі його однокласники працювали над своїм проектом всього в кількох кроках від нього.

За словами хлопця, вони неодноразово займалися сексом як у школі, так і в її автомобілі. Одного разу вчителька навіть попросила його однокласника стежити за тим, що ніхто не зайшов у кабінет в той момент, коли вона з учнем займалась сексом.

«Дивно, як 27-річна може любити 13-річного і робити щось. Це просто божевілля. Вона не хороша людина», — зазначав тоді однокласник.

Згодом поліцейські також знайшли їхню переписку в Instagram, де вони обговорюють майбутні сексуальні стосунки.

Наразі батьки хлопчика вимагають від Замори 2,5 мільйона доларів відшкодування. Вона не визнає себе винною у висунутих звинуваченнях. Окрім цього, її чоловік після того, як дізнався про всю ситуацію, не пішов від неї, а навпаки — підтримує у суді.

Схожі новини