Передплата 2024 ВЗ

Стрілянина на Київщині: поліція розпочала спецоперацію для розшуку злочинця

  • 24.02.2019, 19:37
  • 646

Сьогодні, в селі Стоянка Київської області сталася стрілянина, у результаті якої постраждав чоловік. Злочинець втік з місця події, для його затримання правоохоронцям довелось ввести спецоперацію. В решті стрілця було знайдено, наразі він дає покази правоохоронцям.

Про це розповіли УНН в прес-службі ГУ НП в області.

«Був такий випадок. Є постраждалий, він був доправлений до лікарні. Життю його нічого не загрожує», — повідомив співрозмовник агентства.

За його словами, лікарі витягли з тіла постраждалого чоловіка декілька гумових куль. На щастя, пістолет у злочинця був травматичної дії.

«Сам стрілець з місця події зник. Була введена спеціальна поліцейська операція „Сирена“, і за годину-півтори власник автомобіля, на якому поїхав цей стрілець, був встановлений, а стрілок затриманий. Зараз він дає покази в поліції», — сказали у поліції.

Правову кваліфікацію справа ще не отримала, додали правоохоронці.

Зазначимо, відповідно до інформації з відкритих джерел, операція «Сирена» вводиться для розшуку та затримання обвинувачених, підсудних, засуджених, які втекли з-під варти, конвою, караулу, а також озброєних злочинців, дії яких небезпечні для інших громадян.

Схожі новини