Передплата 2024 «Добра кухня»

Джамала емоційно «присадила» дует ANNA MARIA у питанні щодо Криму

  • 24.02.2019, 12:29
  • 1 687

Українська співачка і член журі Нацвідбору на «Євробачення 2019» Джамала з емоціями і сльозами на очах пояснила ситуацію з окупованим Кримом фіналістам ANNA MARIA.

Про це пише «Сегодня».

Відзначимо, недавно стало відомо, що мати Анни і Марії Опанасюк отримала медаль РФ «За повернення Криму». Артистки стверджують, що намагаються не торкатися політичних тем в спілкуванні з батьками.

Після свого виступу в Нацвідборі вони відзначили, що вони не мають відношення до вибору їх батьків, які підтримують окупантів на півострові.

«Ми зробили свій вибір, а батьки — свій. Ми не можемо його змінити. Якби постало питання — вибрати конкурс або батьків, ми, як і будь-яка нормальна людина, вибрали батьків. Ми, українські співачки, ми народилися в Криму. Ми не порушували українських законів, ми не давали концертів в Росії. ми любимо Україну», — запевнили співачки.

У свою чергу Джамала не витримала і емоційно пояснила їм, що таке Крим і як до нього потрібно ставитися.

«Я так само плачу, тому вибрала батьків, тому що не можу до них поїхати, тому що вони на окупованій території. Як ви можете говорити в інтерв'ю, що „Крим — наша батьківщина?“. Ви повинні говорити, що Крим анексований, що Крим окупований, що у нас йде війна. Вам треба це визнати», — звернулася член журі до конкурсанток.

Схожі новини