Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Миколаївщині ротвейлер загриз жінку

  • 21.02.2019, 15:40
  • 842

У Вознесенську Миколаївській області на 27-річну жінку напав собака. Постраждалу у непритомному стані госпіталізували, проте врятувати її життя не вдалося.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в області.

«У понеділок, 18 лютого, о 21:38 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Вознесенську по вулиці Котовського собака кусає людину. Коли на місце події прибули поліцейські, потерпіла жінка знаходилась у непритомному стані, а біля неї сидів пес, попередньо, породи ротвейлер. Під час наближення правоохоронців собака, який був без господаря, одразу втік, а жінку госпіталізували», — йдеться в повідомленні.

Медики діагностували у 27-річної потерпілої чисельні укуси, алкогольну інтоксикацію та переохолодження. У вівторок, 19 лютого, близько 7:30 жінка померла у реанімаційному відділенні Вознесенської ЦРЛ.

«Для встановлення причини її смерті тіло померлої направлено на проведення судово-медичної експертизи», — зазначається у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 К К України «Умисне вбивство» та проводять розслідування обставин події.

Також, подруга загиблої стверджує, що потерпіла йшла на зустріч зі знайомим, у якого є пес вказаної породи. Правоохоронці перевіряють цю інформацію.