Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Пінк, Бейонсе та Джей Зі: названо переможців премії Brit Awards (фото, відео)

  • 21.02.2019, 09:53
  • 495

У Лондоні відбулася 38-а церемонія вручення музичної премії Brit Awards, яка є британським аналогом американської премії «Греммі».

Церемонія вручення премії Brit Awards почалася з виступу Х'ю Джекмана. Актор виконав пісню «The Greatest Show» з фільму «Найбільший шоумен», повідомляє УНІАН.

Найкращим синглом стала пісня Дуа Ліпи і Кельвіна Харріса «One kiss», а найкращими виконавцем і співачкою журі визнало Джорджа Езру і Джордж Сміт. Дует Бейонсе і Джей Зі отримав премію як найкращий іноземний гурт. Приїхати на церемонію, щоб забрати свою нагороду вони не змогли.

Найкращою іноземною виконавицею журі визнало Аріану Гранде, яка подякувала у відеозверненні своїм шанувальникам і лейблу.

Не сталося сенсації в категорії «найкращий британський гурт», де нагорода вперше могла дістатися гурту, що складається тільки з дівчат Little mix — вони поступилися колективу The 1975.

Проте несподіваний рекорд встановила американська співачка Pink, яка стала першим іноземним виконавцем, нагородженим на церемонії за видатний внесок у музику.

Схожі новини