Передплата 2024 «Добрий господар»

Вчительку однієї з львівських шкіл, яка покинула на кордоні учня, звільнили з посади завуча

  • 19.02.2019, 17:22
  • 732

Вчительку львівської школи № 98, яка під час поїздки залишила без нагляду на кордоні учня 10-го класу, звільнили з посади заступника директора школи.

Про це розповіла начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, повідомляє Львівський Портал

«Ми перевірили факти, про які повідомила мама.

Відтак керівниці школи Людмилі Зембі оголосили догану. Завідувачку Тетяну Мних звільнили з цієї посади, зараз вона працює вчителькою української мови.

Далі директорка має розглянути питання про її звільнення зі школи: ми просто рекомендуємо, бо школи мають кадрову автономію, і директорка є безпосереднім роботодавцем", — розповіла Зоряна Довганик.

Вона додала, що зараз Тетяна Мних перебуває на лікарняному.

У школі № 98 підтвердили інформацію про лікарняний, проте із самою директоркою протягом двох днів редакції видання не вдалося зв’язатись.

Мама ж 10-класника, Тетяна Бойко, каже, що хлопець одужав, продовжує ходити в школу.

«Ми більше нікуди не звертались, бо основне — це щоб дитина довчилась у тій школі без проблем. Наскільки я знаю, директорці винесли догану, а завуча мали звільнити», — розповіла вона.

Нагадаємо, у Львові розгорівся скандал довкола поїздки учнів 10-го класу СШ № 98 до Італії. Мати одного з десятикласників заявила про те, що її сина залишили на кордоні з Угорщиною, бо він не взяв із собою біометричний паспорт.

Схожі новини