Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Таємничий переможець лотереї «Космолот» віддав весь виграш у дитячий благодійний фонд

  • 18.02.2019, 20:11
  • 1 355

Національна лотерея «Космолот» провела «Новорічний КОСМО КВЕСТ» з призовим фондом 600 тис грн. Акція тривала з 19 грудня по 8 січня 2019 року. Згідно з правилами квесту, учасники виконували завдання і заробляли бали, які і визначали місце кожного гравця в рейтинговій таблиці.

Про це повідомляє Газета.ua

Квест включав в себе три призових місця, де:

1 місце — автомобіль Volkswagen Polo Sedan 2017- грошовий еквівалент 500 тис грн.

2 місце — ноутбук APPLE MACBOOK AIR 13 «2018 — грошовий еквівалент 40 тим грн.

3 місце — смартфон Apple iPhone XS 2018 — грошовий еквівалент 30 тис грн.

Після підрахунку кількості балів визначили переможця. Він оголосив, що передасть свій приз благодійному фонду, мотивуючи кожного українця при першій-ліпшій можливості жертвувати на благо нужденних.

«Було досить цікаво відчувати свою удачу в гонці за призами. Я людина забезпечена і в гаражі маю не один автомобіль, тому хотів би свій виграш — грошовий еквівалент автомобіля VW Polo, передати в благодійний фонд Таблеточки», — сказав він.
Про таємного благодійника відомо, що його основна сфера заробітку — це бізнес у сфері IT технологій, а «Космолот», як виявилося, не тільки можливість випробувати удачу, а й реальний шанс виграти цінний приз.

Виграш перевели безпосередньо фонду допомоги дітям. Сертифікат з вдячністю від фонду «Таблеточки» передала Світлана Пугач — виконавча директорка БФ. Щоб зберегти конфіденційність переможця, виграш передали менеджером зовнішніх комунікацій Олександром Антоновим.

Схожі новини