Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гігантський презерватив з’явився в парку Києва

  • 15.02.2019, 10:54
  • 1 153

Новий арт-об'єкт закликає шукати сили і енергію щоб охороняти своє кохання

Про це повідомляє Сьогодні.
У парку Шевченка з'явилась незвичайна арт-інсталяція під назвою «Кохання». Композиція складається з великої котушки від електрокабелю, вуличного ліхтаря і гігантської упаковки від презерватива. Її встановили з нагоди Всесвітнього дня презерватива, який святкували напередодні.

Створив інсталяцію відомий київський скульптор Володимир Білоконь (автор пам'ятника Закоханих ліхтарів на Майдані).

«Цей нестандартний об'єкт повинен нагадувати киянам про важливість безпечного сексу, — пояснюють організатори. — Ліхтар отримує енергію від котушки і висвітлює презерватив. Він символізує людей, які попри все повинні шукати сили й енергію щоб охороняти своє кохання».

Всі охочі можуть завантажити відео про необхідність контрацепції на телефон — це можна зробити за допомогою штрих-коду, який розміщений на композиції і гігантському презервативі. Арт-об'єкт пробуде в парку до п'ятниці, а потім його перемістять в сквер поруч з кінотеатром «Жовтень», де завжди багато молоді.

В парку на Дніпровській набережній в Києві незабаром з'явиться незвичайна скульптура під назвою «Єднання» За даними мерії, ідея композиції — це цілісність людства в гармонійному поєднанні чоловічого і жіночого начал, її автори — сучасні українські скульптори Єгор та Микита Зігура. Встановлена ​​скульптура буде так, що в певний момент дня Сонце буде видно крізь серце, яке утворюють дві фігури.

Схожі новини