Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Весілля на Святі шоколаду

У Палаці мистецтв одружилася пара із Запоріжжя.

У четвер, 14 лютого, на Свято Валентина, у Львові стартував традиційний шоколадний фестиваль. Цього року гастрономічне свято розпочалося у незвичному форматі — у Палаці мистецтв одружилася пара із Запоріжжя.

35-річні Костянтин та Анна зустрічалися вісім років. У Костянтина за плечима невдалий шлюб, Анна стала на рушничок щастя вперше. Молодята вирішили сказати одне одному заповітне «Так!» оригінально, бо не люблять традиційні весілля. Таємно від усіх друзів та родичів приїхали до міста Лева, щоб розписатися якраз під час Свята шоколаду. На їхнє свято прийшли кількадесят львів’ян та гостей міста.

Молодята не лише обмінялися срібними обручками, а й зробили одне одному душевні освідчення в коханні. Костянтин подякував коханій, що кардинально змінила його життя, дала впевненість, підтримку та жіночу любов. Анна пообіцяла ніколи не підвести свою половинку та ділити в житті всі радості та горе… Потім під оплески гостей молоді розписалися, випили келих червоного вина і під вигуки «Гірко!» палко поцілувалися.

На згадку про Свято шоколаду молодому подружжю подарували коробку львівських шоколадних цукерок. Їхній медовий місяць буде не на райських островах, а у Львові. Як сказали молодята, Львів — місто романтики, гостинності і вдалих рішень у житті.


Схожі новини