Передплата 2024 «Добрий господар»

Нардеп БПП Дубневич приховав у декларації майна на понад 2,8 мільйона гривень

  • 14.02.2019, 14:11
  • 791

Народний депутат від БПП Богдан Дубневич не задекларував земельні ділянки та не вказав вартість квартир дружини.

Народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Богдан Дубневич не задекларував майна на суму понад 2,8 мільйона гривень, повідомило Національне агентство з питань запобігання корупції. Серед незадекларованого майна земельні ділянки та квартири як самого Дубневича, так і його дружини.

«Богдан Дубневич у декларації за 2016 рік не задекларував 7 власних земельних ділянок та одну ділянку дружини, а також не вказав вартість ще п'яти об'єктів — чотирьох квартир дружини та своєї земельної ділянки. Крім того, депутат не задекларував корпоративні права дружини у чотирьох господарських товариствах, недостовірно вказав суму її доходу від здачі майна в оренду та не вказав суму отриманих ним дивідендів», — повідомили в НАЗК.

За даними Нацагентства, загалом Дубневич вніс недостовірну інформацію на суму понад 2,8 мільйона гривень. Про таке кримінальне порушення НАЗК повідомило Національне антикорупційне бюро України.

«Відповідальність за декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб встановлена статтею 366 — 1 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п'ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», — нагадали в Нацагентстві.

Схожі новини