Передплата 2024 «Добра кухня»

Заява Мангера є абсурдною, безпідставною та наклепницькою, — речниця СБУ

У Службі безпеки Укераїни відреагували на звинувачення з боку голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера

В Службі безпеки України звинуватили голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера у наклепі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

«Через велику зацікавленість заявою Голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера щодо причетності до нападу на Катерину Гандзюк керівника департаменту СБУ Данила Доценка — наголошую: Заява Мангера, обґрунтовано підозрюваного в організації вбивства активістки Гандзюк, зроблена під час судового засідання з обрання йому міри запобіжного заходу викликає навіть не здивування, а обурення. Вона є абсурдною, безпідставною та наклепницькою», — написала Гітлянська.

«Не виключаю, що її єдиною метою було намагання нівелювати той великий обсяг доказової бази, яку проти нього зібрала Служба безпеки України та добитися передачі справи в інший правоохоронний орган», — додала Гітлянська.

Нагадаємо, підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк голова Херсонської облради Владислав Мангер вважає, що напад на активістку став наслідком протистояння СБУ та поліції на Херсонщині. Він заявив, що Гандзюк співпрацювала зі Службою безпеки та знаходилась «у прямому підпорядкуванні генерала СБУ Данила Доценка.

Схожі новини