Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Іменинницею «Греммі» стала Леді Ґаґа

У Лос-Анджелесі роздали золоті грамофончики

У Лос-Анджелесі відбулася урочиста церемонія вручення музичної премії «Греммі-2019». Цей захід давно став не лише ареною для боротьби за бажані статуетки, а й місцем демонстрації яскравих образів знаменитостей. Серед гостей вечора були Леді Ґаґа, Дуа Ліпа, Дженніфер Лопес, Хайді Клум та багато інших зірок. Головним трендом вечора стала транспарентність. Прозорі сукні, блискітки і тюль миготіли то тут, то там.

ЛедіІ ҐаҐа — абсолютна чемпіонка вечора: окрім того, що вона отримала відразу три нагороди, співачка і актриса зуміла продемонструвати світові перший вдалий вихід у сукні но­вого Сeline.

Здивувала нарядом Кеті Пер­рі. Спереду він виглядав супер — сливово-рожевий колір і топ. Але як тільки співачка повер­нулася спиною, враження від «прикиду» опустилося до нуля.

Дженніфер Лопес вибра­ла ніжну сукню Ralph & Russo Couture. Відомо, що Джей Ло любить сукні, які «тріщать» по швах. Однак цього разу вона вибрала одяг, що був на розмір менший, ніж зазвичай одягає співачка. І не прогадала! Зате капелюшок не всі сприйняли однозначно. Бо для чого до ве­чірньої сукні треба було доби­рати ковбойський капелюх? Як з’ясувалося, капелюх і сукня — єдиний образ з показу Ralph & Russo. Дженніфер вирішила ні­чого не змінювати і довіритися дизайнерському смаку.

Найекстравагантнішою, без сумніву, стала сукня Карді Бі. Спі­вачка вирішила ризикнути кон­кретно і прийшла в образі квітки. Карді Бі, щоб покласти публіку на лопатки, прийшла у вбранні з ко­лекції Mugler Couture.

Любителька капелюхів Жа­нель Моне все більше схиляєть­ся до жіночності. Однак цього разу з образом співачка трохи «переборщила». Плечики сукні Jean Paul Gaultier і пластмасова форма замість головного убо­ру викликали чимало запитань серед шанувальників співачки. Але, як відомо, оригінальність вимагає жертв!

Дуа Ліпа, яка зайняла своїм по­долом половину червоної доріж­ки, почувалася не у своїй тарілці. Бо, як відомо, її козирна карта — купальник, масивні ботфорти або ще щось екстравагантне. А тут — чарівна жіночність! Шокувала при­сутніх співачка Кароліна Хеннессі. Складалося враження, що зірка сцени забула вдягнути на червону доріжку штани і вийшла на люди лише у самому піджаку.

Схожі новини