Передплата 2024 «Добрий господар»

На Київщині боєць воєнізованої охорони відкрив вогонь по п’яних в електричці: є поранені

  • 13.02.2019, 16:49
  • 609

У Київській області в електричці боєць воєнізованої охорони застосував вогнепальну зброю на ураження в трьох чоловіків, які поводилися неадекватно.

Про це повідомляє прес-служба Г У Національної поліції Київської області.

Зазначається, що в електропоїзді Київ-Миронівка троє чоловік у стані алкогольного сп'яніння поводилися неадекватно і нахабно, один з них без вагомих причин застосував «Стоп-кран» для екстренного гальмування.

«Працівник воєнізованої охорони у форменому одязі намагався втихомирити компанію і зробив їм зауваження. Однак, реакція хуліганів була агресивною. Вони почали ображати нецензурною лайкою чоловіка, демонструючи свою фізичну перевагу, погрожували побити його та забрати у нього зброю. Оцінивши реальну загрозу, охоронник дістав з кобури табельну вогнепальну зброю. Попереджаючи про намір її застосування, він здійснив попереджувальний постріл угору», — йдеться у повідомленні.

Проте після цього ситуація не змінилася, один із хуліганів накинувся на озброєного і отримав постріл у ноги. Після цього боєць здійснив ще три постріли в бік чоловіків. Усі троє отримали поранення. На станції «Ольшаниця» правопорушників вже чекали співробітники поліції. Хулігани перебувають у лікарні з пораненнями грудної клітки та черевної порожнини.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за фактом хуліганства, а також розглянуть дії бійця воєнізованої охорони на предмет перевищення меж необхідної оборони, внаслідок чого були завдані тяжкі тілесні ушкодження.

Схожі новини