Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хочеш дізнатися своє майбутнє? Гайда на Свято шоколаду!

На Валентина молоді пари можуть навіть символічно одружитися.

З 14 по 17 лютого 2019 року у Палаці мистецтв відбудеться традиційне Свято шоколаду. Кожен відвідувач отримає в подарунок шоколадку з передбаченням майбутнього та горнятко гарячого какао. Вхідний квиток коштуватиме 60 гривень (не стане дорожчим). Про це повідомив «ВЗ» організатор Свята шоколаду Андрій Сидор.

Традиційно діятиме шоколадний ярмарок та «Дитяча шоколадна країна». А скульптори виготовлять з шоколадних брил креативні солодкі скульптури. «Фішка» свята — пригощання гостей гігантською шоколадною піцою.

Підпис: Торік скульптори творили на святі справжні шедеври з шоколаду
Підпис: Торік скульптори творили на святі справжні шедеври з шоколаду

14 лютого, на Свято Валентина, закохані пари зможуть одружитися безпосередньо на території свята. Тут облаштують спеціальну «Шоколадну церемонію». Молодята отримають «Шоколадне свідоцтво» та фото на згадку. Запитую Андрія Сидора, чи шоколадне одруження — це «прикол», чи, може справжня церемонія: чи шлюб зареєструють працівники ДРАЦСу, наприклад за послугою Мін’юсту «Шлюб за добу».

«Це буде символічне одруження молодят, — відповів Андрій Сидор. — Не справжнє. Хтось, може таким чином освідчиться в коханні, хтось заручиться. Така послуга на Святі шоколаду у Львові була сім років тому і була доволі популярною».

Схожі новини