Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Річкою плавала крижина із тілом дитини…

З початком передчасного потепління побільшало нещасних випадків на воді. На жаль, не усіх потерпілих вдається витягнути живими з-під криги, яка почала креснути. Днями на Стиру на Волині загинув учень першого класу.

Дитину на кризі побачила жителька міста Рожище. Поки жінка знайшла, звідки зателефонувати рятувальникам, льодяну брилу віднесло течією.

Еменесникам довелося добре човном прочесати плесо, поки шукали той відламок. А знайшовши його, знайшли і дитя. На жаль, мертвим. Кажуть, хлопчик замерз на смерть значно раніше, ніж його випадково побачили.

Як стало відомо, загинув учень першого класу рожищенської школи № 3. Хлопчик того дня був на уроках. Після закінчення навчання він мав йти додому. Чому ж опинився біля Стиру? За попередньою інформацією, дитина до води подалася не сама, а з другом. Мовляв, другий хлопчик, побачивши, що сталася біда, злякався й побіг додому. А товариш залишився сам на сам з бідою. На жаль, поруч нікого з дорослих не виявилося, подати руку маленькому школярику було нікому…

Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії. Й ще раз просять дорослих провести бесіди з дітьми, аби ті не йшли в такий небезпечний час до водойм. Адже крига тонка — до біди всього один крок. І весела ковзанка може закінчитися трагічно.

Схожі новини