Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Дніпропетровській області поліцейський очолив наркоугрупування

  • 05.02.2019, 09:52
  • 630

Співробітники Служби безпеки України спільно з підрозділом внутрішньої безпеки поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону викрили організоване угруповання, яке спеціалізувалося на збуті наркотиків.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

Оперативники спецслужби встановили, що групу наркоторгівців, до складу якої входили мешканці міста Кам’янське, очолював працівник місцевого відділу поліції.

Зловмисники налагодили постачання наркотичних засобів та психотропних речовин з інших регіонів України і створили розгалужену мережу збуту опію та марихуани на території регіону.

Співробітники СБУ задокументували декілька фактів протиправної діяльності учасників угруповання. Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили у помешканнях фігурантів справи партію наркотиків, «чорну бухгалтерію» та інші речові докази.

Наразі чотирьом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, двох з них затримано згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності

Схожі новини