Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донбасі поранили двох українських військових, але зазнали втрат

  • 03.02.2019, 08:53
  • 528

Минулої доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, 1 раз — із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 3 лютого.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: зі стрілецької зброї — в районі селища Широкине, з великокаліберних кулеметів — в районі селища Красногорівка.

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі селища Гнутове", — йдеться у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли українські позиції: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі Хутора Вільний, тричі з мінометів калібру 82 мм., БМП-1 та стрілецької зброї — в районі населеного пункту Луганське.

Із великокаліберних кулеметів — в районі селища Кримське, двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі селища Травневе.

За даними розвідки, 2 лютого 2 окупантів знищено, 4 отримали поранення.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.
Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», — йдеться у звіті.

Схожі новини