Передплата 2024 «Добра кухня»

Юрист Тимошенко погрожує судом ветерану АТО

Учасник АТО, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман заявив, що готовий до судового позову з боку партії ВО «Батьківщина» щодо оплати участі військових у з’їзді цієї політичної сили.

Про це Олексій Гетьман повідомив у ефірі телеканалу «Прямий».

«З приводу грошей. Це була приватна розмова. І це був один тільки у «Фейсбуці» скріншот, де написано, що «чому ти це зробив?» — «хлопці, це звичайний бізнес». І ми цей скріншот показували, і він у «Фейсбуці» є.

Кандидат на головнокомандувача через свого юриста Сергія Власенка — я маю на увазі Юлію Тимошенко — робить позовну заяву до суду на мене за неправдиву інформацію. Тобто майбутній — борони Боже — головнокомандувач зі своїм військовим, які є діючим, який учасник бойових дій, починає свою роботу з того, як верховний головнокомандувач, що хоче судитися зі своїм офіцером, зі своїм солдатом. Яким може бути такий головнокомандувач? Що це за головнокомандувач? Чим збирається командувати?

Якщо буде позовна заява — я піду до суду. Там, де я казав про гроші, я сказав… Надайте докази. Які докази, якщо це приватна бесіда? Вони сказали, що, так, ми це зробили, тому що треба було якось вирішити наше матеріальне становище, покращити.

Починається підхід, що це кримінальна відповідальність чи адміністративна відповідальність. Докажіть, що ми там є… Я це чув. Власенко взагалі мені сказав, що я повинен відповідати на його питання, тому що на питання відповідають військовополонені. Я говорю: «Ви вважаєте мене військовополоненим? То ви тоді за яку армію воюєте в такому… Пане Сергію», — розповів Гетьман.

Раніше Олексій Гетьман заявив, що після участі військових та волонтерів на з’їзді партії ВО «Батьківщина», яких там назвали «кіборгами», справжні оборонці Донецького аеропорту та їхні родичі хочуть повернути нагороди, які вони отримали за ДАП.

Також захисники Донецького аеропорту виступили з вимогою, щоб Юлія Тимошенко принесла офіційні вибачення на будь-якому центральному телеканалі країні за те що використовувала назву «кіборг» у політичних цілях.

Схожі новини