Передплата 2024 «Добра кухня»

«Кіборги"вимагають від Тимошенко офіційного вибачення на українських телеканалах

  • 01.02.2019, 15:52
  • 1 844

Захисники Донецького аеропорту виступили з вимогою, щоб кандидат у президенти Юлія Тимошенко принесла офіційні вибачення на будь-якому центральному телеканалі країні за те що використовувала назву «кіборг» у політичних цілях.

Про це на прес-конференції «Популізм Тимошенко і героїзм захисників ДАП — несумісні» заявили «кіборги» Владислав Грищенко і Даня Данський, повідомляє телеканал «Прямий».

Так, Владислав «Буча» Грищенко заявив, що вибачення Юлії Тимошенко має бути зроблене на центральному українському каналі.

«Тільки офіційне вибачення на будь-якому центральному каналі», — сказав захисник ДАП.

«Кіборг» Даня Данський уточнив, що бажано було б почути вибачення на каналі ICTV"

«Бажано ICTV, бо вони сказали, що більша частка кіборгів підтримала Тимошенко. Нехай дадуть їй ефірний час для вибачень. А ми прийдемо і послухаємо».

Також Грищенко наголосив, що кандидат у президенти не повинен використовувати «кіборгів» заради піару.

«Якщо вона подала документи на кандидата в президенти, то вона думає, що може бути майбутнім главою держави. Таке право має кожен. Але якщо майбутній президент стравлює своїх солдатів, якщо він починає піаритись на пам'яті „кіборгів“ — то мені такий президент не потрібен. Нехай прийде і скаже: „вибачаюсь“. Перед хлопцями, які вижили, перед тими, які загинули. Перед дітьми, які отримували нагороди за своїх батьків, що загинули за 242 дні. Хай вона встане і вибачиться».