Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові п’яний водій скоїв два ДТП, втікаючи від поліції

  • 01.02.2019, 12:06
  • 407

Патрульні затримали водія, вміст алкоголю в крові якого перевищував допустиму норму в майже 17 разів.

У Львові ввечері в четвер, 31 січня, патрульні поліцейські затримали п'яного водія, який під час втечі розбив два чужих транспортних засоби. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на патрульну поліцію Львівської області.

Правоохоронцям повідомили про те, що авто BMW 520 їде вулицями з порушення правил дорожнього руху. Один з екіпажів виявив вказаний транспортний засіб і наказав водієві зупинитися, однак той проігнорував вимогу і спробував сховатися.

«На проспекті Червоної Калини водій зіткнувся з автомобілем Skoda і далі продовжив втечу. На перетині проспекту і вулиці Угорської автомобіль зупинився в штучної пробці, яку створив інший екіпаж. Це не зупинило порушника, він звернув на вулицю Угорську, де знову не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Chevrolet», — йдеться в повідомленні.

Після другої аварії порушника затримали. Ним виявився 39-річний житель Львова. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння. У присутності свідків він пройшов перевірку на пристрої драгер. Результат показав 3,32 проміле за допустимих 0,2.

На винуватця двох ДТП склали п'ять протоколів. Також він отримав постанову за відсутність страхування. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Схожі новини