Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мега драйвовий MONATIK подарує публіці неймовірне стадіонне шоу

  • 31.01.2019, 16:47
  • 744

У своїй успішності Монатік дякує Наталі Могилевській, яка підштовхнула його своїми словами про те, що треба робити все, що в твоїх силах.

Найпопулярніший артист на всьому українському просторі — MONATIK. Його пісні співають усі, а кліпи займають ТОП-ові позиції в багатьох музичних чартах. Цього артиста неможливо не любити, адже крім величезного таланту він володіє добротою, відкритістю і необмеженою життєрадісністю. Всього кілька років тому артист переїхав до столиці і почав свою творчу діяльність. У своїй успішності Монатік дякує Наталі Могилевській, яка підштовхнула його своїми словами про те, що треба робити все, що в твоїх силах.

Артист відрізняється своєю різноплановістю — він композитор і співак, продюсер звукозапису. Його знають всі, MONATIK не тільки співає, він також бере участь в різних телевізійних проектах. Кожен його концерт — це неймовірне шоу, яке вражає своїми масштабами і феєричністю.

У цьому році співак подарує своїм фанатам ще один маштабний виступ STADIUM SHOW MONATIK «LOVE IT РИТМ». Як обіцяє сам артист, організатори і режисер — це буде не просто концерт, а, як і завжди — нестандартне концептуально рішення. Тільки уявіть, серця всіх глядачів на такому величезному майданчику б'ються в унісон під звучання яскравих пісень Монатика. Його концерти — це завжди аншлаги, приємне здивування для глядачів і реалізація всіх цікавих ідей.

Бажаючих побувати на такій гіпнотичній події дуже багато, тому якщо ви вирішили також відвідати STADIUM SHOW MONATIK «LOVE IT РИТМ», поспішіть — кількість квитків постійно зменшується. На сайті одного з кращих квиткових операторів країни TicketsBox можна придбати квитки на будь-які культурні заходи вашого міста. Сервіс має простий і зручний функціонал, багато інформації про майбутній захід.

Для того, щоб стати власником електронного квитка, заходьте на сайт TicketsBox, вибирайте подію, потрібну кількість квитків та оплачуйте покупку онлайн. На протязі декількох хвилин куплений квиток прийде на поштову скриньку. Для зручного користування його потрібно роздрукувати.

На TicketsBox є квитки на концерти, спектаклі, шоу, майстер-класи, дитячі заходи, в яких беруть участь найвідоміші артисти не тільки українські, а й зірки світового масштабу. Квитковий сервіс дуже зручний, адже там зібрана найактуальніша афіша багатьох міст України.

Схожі новини