Передплата 2024 «Добра кухня»

У Росії за вбивства затримали сенатора путінської партії «Єдина Росія»

  • 30.01.2019, 15:15
  • 907

30 січня в залі засідань Ради Федерації Р Ф провели операцію із затримання сенатора від Карачаєво-Черкесії Рауфа Арашукова.

Правоохоронні органи Росії затримали 32-річного члена Ради Федерації Р Ф (верхня палата російського парламенту) від партії «Єдина Росія» Рауфа Арашукова, що вважався наймолодшим сенатором, повідомляє «Сегодня».

Інцидент стався 30 січня прямо в залі засідань. Як повідомляють російські ЗМІ, перед затриманням представників преси, помічників депутатів та іноземних представників вивели з приміщення, вхід в яке перекрили співробітники Федеральної служби охорони.

Парламентарії проголосували за зняття з Арашукова депутатської недоторканності, після чого його затримали і вивели із залу. В «Єдиній Росії» вже повідомили про виключення політика з партії.

Пізніше офіційний представник Слідчого комітету Р Ф Світлана Петренко повідомила журналістам, що сенатора- «єдинороса» від Карачаєво-Черкесії підозрюють в організації злочинного угруповання та участі в ньому, а також двох вбивствах.

Петренко уточнила, що у слідчих є докази причетності Арашукова до вбивств заступника голови руху «Адиге Хасе» Аслана Жукова і радника президента Карачаєво-Черкеської Республіки Р Ф Фраля Шебзухова в 2010 році. У той же час за непідтвердженою інформацією сенатора підозрюють в п'яти вбивствах.

У правоохоронних органах уже повідомили, що слідство буде домагатися арешту Арашукова.

Схожі новини