Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Кришталь року» знайшов свого переможця: Львів отримав нагороду за прозорість місцевих бюджетів

  • 30.01.2019, 10:34
  • 715

Під час церемонії нагородження премії «Кришталь року» Львів переміг в номінації «Найбільш відкриті видатки» за прозорість місцевих бюджетів.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Один з пріоритетів Львівської міської ради — це відкритість. Адже це дає змогу як збільшити поінформованість, так і залучити більшу кількість мешканців до прийняття рішень і співпраці», — повідомив в.о. міського голови Львова Андрій Москаленко.

Загалом, церемонія «Кришталь року» налічує 12 номінацій премії. Львів отримало нагороду в одній із номінацій — «Найбільш відкриті видатки». Зі Львовом у цій номінацій брали участь Київ, Вінниця, Луцьк, Дрогобич, Чернівці, Суми та Чернігів.

Довідково: премія «Кришталь року» — це перша в Україні нагорода міст та громад за здобуття найвищих балів прозорості місцевих бюджетів. Премією відзначають лише найкращі міста та громади, що пройшли оцінювання за міжнародно визнаною методологією. Організовує дійство консорціум проектів міжнародної технічної допомоги за підтримки Представництва Європейського Союзу, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Уряду Канади, Фонду Східна Європа та Міжнародного фонду «Відродження».

Львів очолив рейтинг міст, що найактивніше використовують електронну систему ProZorro.

Усі церкви одного із районів в Україні перейшли до ПЦУ.

перейшли до ПЦУ

Схожі новини