Передплата 2024 «Добрий господар»

У Бердянську росіянин влаштував стрілянину у лікарні, є поранений

  • 27.01.2019, 18:34
  • 618

В лікарні міста Бердянськ громадянин Російської Федерації стріляв з револьвера та поранив охоронця. Правоохоронці затримали росіянина, затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Зазначається, що між двома відвідувачами та приватним охоронцем лікарні виник конфлікт. Врешті-решт, один із чоловіків дістав зброю та здійснив два постріли в співробітника лікарні.

«Правопорушник намагався втекти. Проте громадяни та персонал лікарні, які стали свідками події, наздогнали зловмисника та зателефонували до поліції. Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації 1978 року народження. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», — йдеться у повідомленні.


Слідчо-оперативною групою проведено огляд місця події та вилучено револьвер під патрон «Флобер».

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Потерпілого, чоловіка 1976 року народження, зі сліпим пораненням голови госпіталізували до лікарні. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Схожі новини