Передплата 2024 «Добрий господар»

21 січня — Міжнародний день обіймів

  • 21.01.2019, 09:09
  • 2 665

Обійми зміцнюють відносини, емоційно зближують людей, лікують образи.

День обіймів — зовсім молоде свято. Зараз вже неможливо з'ясувати, хто саме був автором цієї ідеї, але вважається, що свято придумав хтось із американських студентів. Цей день вперше відсвяткували в США приблизно у 1986 році, і спочатку він називався національним, але незабаром став популярним по всьому світу, ставши, таким чином, міжнародним, інформує Ukr.Media.

В цей день за поширеною традицією, прийнято безкорисливо обіймати всіх оточуючих, долаючи будь-які соціальні бар'єри. Молоді люди з плакатами і листочками типу «Обійму безкоштовно», «Обійми мене» або «Давайте обніматися» виходять на вулицю, щоб дарувати гарний настрій один одному і перехожим. Ця, здавалося б, проста дія — дружні обійми, викликає так багато позитивних емоцій, радості, драйву, що вам неодмінно варто спробувати випробувати це на собі.

Просто обійміть в цей день дорогих вам людей. Обійми зміцнюють відносини, емоційно зближують людей, лікують образи. Психологи навіть виводять правила, скільки щонайменше повинні тривати обійми, скільки обіймів у день потрібно дарувати, щоб, наприклад, дитина відчувала себе щасливою та коханою. В цей день варто спробувати надолужити згаяне!

Отже, обіймайте всіх, кого заманеться, не скупіться, дайте волю прояву своїх найсвітліших почуттів.

Схожі новини