Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Матч збірної України на Арені Львів у відборі Євро-2020 можуть перенести: названо причину

  • 20.01.2019, 19:53
  • 682

7 червня збірна України з футболу має зіграти офіційний матч відбору на чемпіонат Європи 2020 року. Суперник — збірна Сербії. Ця гра може відбутися на «Арені Львів». Але через проблеми з газоном матч у Львові опинився під загрозою зриву.

Про це заявив виконуючий обов'язки директора стадіону «Арена Львів» Юрій Майборода, повідомляє 24tv.ua.

«1 березня почнемо роботу із заміною газону. 10 березня ці роботи мають бути закінчені. Це штучна основа зі штучних і натуральних ниток. Її застилають, засипають спеціальним грунтом і сіють траву. Натуральна нитка згниє і трава, яка виросте, переплететься зі штучною і буде служити довше, менше псуватися і стане більш стійкою. Догляд за травою, стрижка газону — все залишається так само, як і було. Просто тепер ще буде штучна основа на 3,5 см. Це новітня технологія, яку будуть використовувати на стадіонах під час чемпіонату світу в Катарі. В Україні таке поле зробив „Шахтар“ на базі в Святошино», — розповів Майборода.

«Андрій Шевченко наполягає, щоб перша домашня гра відбору на Євро-2020, 7 червня, відбулася у Львові. Хоча все одно будуть ризики, тому що може не прижитися газон. Треба не менше місяця, щоб він прижився, і тоді дивитися», — додав Майборода.

Варто відзначити, що міняти газон на «Арені Львів» з моменту відкриття стадіону будуть вперше.

Схожі новини