Передплата 2024 ВЗ

«Вона комусь тут треба»: Лукашенко заявив, що до Білорусі через Росію завозиться зброя з ОРДЛО

  • 20.01.2019, 09:47
  • 479

Олександр Лукашенко повідомив, що до Білорусі йде потік незаконної зброї з тимчасово окупованих російсько-терористичними військами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

При цьому таке озброєння ввозиться до Республіки Білорусь через білорусько-російський кордон, а не через білорусько-український, — наголосив він, передає «Еспресо» із посиланням на БелТА.

За словами Лукашенка, йому про це постійно доповідають.

«І що найстрашніше (нам росіяни іноді дорікають: ось, у вас там через кордон…), через російський кордон (через непідконтрольну ділянку кордону України з Росією, — ред.) йдуть, а потім до нас заходять через відкритий білорусько-російський кордон», — заявив на зустрічі з чинним міністром закордонних справ Білорусі Володимиром Макеєм та його попередниками на цій посаді, що формально була присвячена підготовці до святкування 100-річчя білоруської дипломатичної служби.

«Зрозуміло, це комусь треба. Просто так же везти не будуть з ризиком. Вона (зброя — ред.) комусь тут треба. І ми вже побачили, кому вона треба була потрібна», — наголосив незмінний президент Білорусі.

Схожі новини