Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Щоб ви здохли зі своєю Новоросією!»: Снайпер бойовиків «ДНР» розповіла як її «опускали» терористи

  • 19.01.2019, 20:12
  • 7 638

38-річна громадянка Білорусі Наталія Красовська, більш відома у Мережі як співучасниця злочинів бойовиків «ДНР» на прізвисько «Сонечко», заявила, що ніколи не була снайпером, а виконувала у терористів допоміжні функції

Про це жінка розповіла в інтерв'ю незалежному білоруському телеканалу Белсат, що веде мовлення з території Польщі, повідомляє «Еспресо».

За її словами, вона нібито не вбивала людей, а «була на підхваті» й виключно подавала боєприпаси. При цьому робила вона це не добровільно, а під примусом, оскільки росіяни та найманці постійно застосовували до неї фізичне насилля.

«Я лежала із зв'язаними ногами, ходила під себе, а мене пи*дили без кінця. Пацанчик, молодший за мене років на десять, пухнастий такий, над вухом електрошокером клацав. Позивний у нього був «Берія». Коли вони йшли, я підповзала до дверей, билася об неї плечем і проклинала їх до дванадцятого коліна. Кричала: «Ненавиджу, щоб ви здохли з вашої Новоросією!», — розповіла Красовська.

Окрім того, бойовики шантажували її тим, що передадуть досьє на неї українській стороні.

«До українців сунешся — передамо відомості, що ти воювала. Так я залишилася на їх базі в якості дівчинки для биття. Всі мене принижували, опускали», — пояснила жінка.

У грудні 2014 року їй вдалося втекти до Москви, додала вона.

Схожі новини