Передплата 2024 ВЗ

У львівській лікарні помер постраждалий під час вибуху на різдвяному ярмарку чоловік

Медики 10 днів боролись за життя 50-річного вірменина

У реанімаційному відділені 8-ї міської клінічної лікарні помер один із постраждалих під час вибуху на різдвяному ярмарку у Львові. Отриманні ушкодження виявились несумісними із життям, повідомляє zaxid.net з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

За повідомленням міськради Львова, 50-річний чоловік постійно перебував у реанімаційному відділенні, стан його був важкий. 31 грудня лабораторні показники чоловіка погіршились, 1 січня він помер.

«Його стан постійно був важкий. Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20%, це стадія токсикації. Від учорашнього дня було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність. На жаль, через обширні, глибокі опіки, пішла сильна інтоксикація. У чоловіка було 50% опіків», — повідомив Ігор Стояновський, заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Львова.

Відомо, що чоловік був 1968 року народження, громадянин Вірменії.

Нагадаємо, вибух газового балона в ятці під назвою «Реберня» на різдвяному ярмарку трапився у суботу, 22 грудня. Тоді до опікового центру 8-ї лікарні з важкими опіками забрали чотирьох працівників ятки, де стався вибух. Двох постраждалих, 23-річну дівчину та 50-річного чоловіка забрали у реанімацію, однак дівчину згодом перевели у звичайну палату. 50-річний чоловік отримав найсильніші опіки, відтак увесь час перебував у реанімації.

Схожі новини