Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Побиття DZIDZIO: колишній член гурту Лесик записав відеозвернення «до народу»

28 грудня у Подольському районі Києва трапилася жахлива подія. На вулиці Хвойки, 15/15, було скоєно напад на відомого українського шоумена Дзідзя (Михайло Хома).

За словами артиста, колишній член гурту Дзідзя Лесик (Олег Турко) начебто продав свої 25% акцій бізнесменові Михайлові Мішкову. Пан Мішков тепер, не представивши жодних юридичних документів на право володіння акціями, начебто вимагає у Михайла Хоми повернути заборговані кошти. Саме пан Мішков з групою «підтримки» перестрів Дзідзя перед входом на радіостанцію, і після кількох слів «перемовин» невідомий чоловік з товариства Мішкова завдав Михайлові Хомі удару.

Після інциденту Дзідзьо все ж таки увійшов на радіостудію і у прямому ефірі розповів про напад, а потім поїхав у поліцію, де написав відповідну заяву. А вже звідти — до лікарні. Обстеживши Михайла Хому, медики вирішили його залишити у лікарні, оскільки через сильний удар у ліве вухо, співак може частково втратити слух.

Зірки шоу-бізнесу і звичайні шанувальники творчості Дзідзя у соцмережах пишуть пости на підтримку улюбленого співака. Дехто негативно висловлюється на адресу Михайла Мішкова і Лесика (Олега Турко).

Лесик в Інстаграм записав звернення «до народу»: «Народ, хочу звернутися до вас з приводу інциденту, що стався два дні тому з Хомою, — сказав Олег Турко. — По-перше, я, так, як і ви, дізнався про це з інтернету. По-друге, вважаю, що правоохоронні органи повинні в усьому розібратися, і вони розберуться. По-третє, всіх цікавить, чи я продав свою частку. Так, приблизно пів року тому я продав свою частку, яка становить 25 відсотків компанії „Мейсон Інтертеймент“ бізнесмену Мішкову Михайлу Миколайовичу. Якого вважаю за порядного бізнесмена і порядну людину. А тим, хто кидає погрози у мій бік і хоче мене знайти, хочу сказати: за годину я буду у Брюховичах, на кладовищі, в Андрія („батько“ гурту Дзідзьо, Андрій Кузьма Скрябін. — ред.). Маю традицію перед Новим роком помолитися. Хто хоче, може приїхати, гарну справу зробимо — помолимося за пацана».

Схожі новини