Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Новий рік без паєток, як олів’є без майонезу! Що одягнути святкової ночі?

Новий 2019 рік буде за китайським календарем Роком Жовтої Земляної Свині. Колір свята — від гірчичного до коричневого. Щоб задобрити покровительку року, астрологи радять ретельно підійти до того, у чому зустрічати Новий рік.

Насамперед потрібно визначити­ся, в якому кольорі зустрічати 2019 рік. Ключові слова в назві символу нового року — «жовта» і «земляна». Отже, саме таким відтінкам і потрібно віддати перевагу. У тренді — природна колірна гама, до якої відносяться коричневий, зелений і жовтий.

Почнемо з простого. Новий рік без паєток, як олів’є без майонезу. Не обов’язково шукати плаття, суцільно за­сіяне блискітками. Топа з паєтками буде цілком достатньо, щоб зробити будь-який образ святковим.

Прекрасним вибором для зустрічі Нового 2019 року стане вечірня сук­ня з пишною спідницею, довжина якої може змінюватися залежно від ситуації. На новорічну забаву у ресторані можна сміливо вдягати сукню-максі з довгим шлейфом, в якій ви будете нагадувати принцесу з казки. Для домашньої вечір­ки доречнішою буде чарівна сукня «бебі-долл», А-силуету, з багатошаровими спідницями.

У чому ще можна зустрічати Рік Свині? Жінки, які прагнуть завжди бути в тренді, але при цьому найбільше цінують ком­форт, можуть спеціально для цього при­воду придбати комбінезон. Ось такий зелений або жовтий.

Схожі новини