Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«За лікування потерпілих від вибуху заплатять організатори різдвяного ярмарку», — Андрій Садовий

Всі постраждалі — працівники одного закладу, де власне і стався вибух.

Про це написав міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook після відвідин 8-ї міської лікарні, де перебувають потерпілі від сьогоднішнього вибуху газового балона на різдвяному ярмарку.

«Щойно з лікарні. Двоє осіб — хлопець і дівчина 22−23 років — перебувають в опіковому відділенні. Ще двоє осіб — чоловік 50 років та дівчина 23 років перебувають в реанімації. Стан дівчини важкий, є опіки обличчя, дихальних шляхів. Стан чоловіка дуже важкий. На поверхні тіла 50% опіків», — повідомив Андрій Садовий.

Міський голова стверджує, що всі постраждалі — працівники одного закладу, де власне і стався вибух. Окрім невідкладної допомоги, пацієнтів ще чекатиме тривала реабілітація.

«Переконав організаторів ярмарку взяти на себе всі витрати, пов"язані з лікуванням та реабілітацією, а також виплатити постраждалим матеріальну допомогу.

Не буду наперед призначати винних, триває слідство, але є очевидний факт — порушення правил безпеки власником закладу. Використання газових балонів на ярмарку заборонено і орендар підписував відповідне зобов"язання. Далі — слово за слідчими органами", — написав Андрій Садовий.

Схожі новини