Передплата 2024 ВЗ

Під час стрілянини у Відні вбили мафіозі з Чорногорії, — ЗМІ

  • 22.12.2018, 13:25
  • 549

Під час стрілянини в одному з ресторанів у центрі Відня, яка сталась 21 грудня, вбили члена мафіозного клану з Чорногорії Владіміра Рогановіча. Раніше він був засуджений за вбивство ватажка клану-конкурента.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на австрійське видання Kurier.

Австрійські ЗМІ впевнені, що слід веде до двох найбільших кланів чорногорського міста Котор.

«За інформацією багатьох медіа, жертвою став Владімір Рогановіч, член „клану Ковачіан“. 31-річний Рогановіч у 2009 році був засуджений за вбивство ватажка іншої банди. П’ятьма роками пізніше він вийшов з в’язниці. У травні 2017 року він знову був засуджений у Белграді до 8 місяців в’язниці за підробку документів», — пише Kurier.

Другим постраждалим, який отримав важкі поранення під час стрілянини, був 22 річний Стефан В. з чорногорського міста Нікшич.

Зазначається, що «клан Ковачіан» воює протягом останніх років з іншим кланом. У 2016 році за період цієї війни лише протягом одного місяця було ліквідовано 8 осіб, 4 поранено.

Нагадаємо, що близько 13-ї години в закладі під назвою Figlmüller в центрі Відня невідомий відкрив стрілянину. В результаті було вбито одну людину, а через кілька годин поліція затримала підозрюваного.

Схожі новини