Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

11-річна дівчинка, яка народила у Польщі, могла завагітніти від опікуна

Наразі це припущення, висловлене матір’ю породілі під час допиту в прокуратурі

Як писав ВЗ, у польському Гданську 11-річна українка народила дитину.

Мама дівчини вже тривалий час працює і живе в Помор'ї. У вересні до неї приїхала 11-річна дочка з України. Преса припускає, що мама, мабуть, одразу дізналася, що її дочка чекає дитину. Однак лишу кілька днів тому жінки звернулися до клініки в Скаршеві, де лікар констатував в 11-річної пізню вагітність. Медики негайно повідомили про це поліцію, двічинку госпіталізували у Гданську лікарню, де і відбулися пологи.

— 18 грудня ми отримали повідомлення від одного з лікарів про те, що він виявив вагітність в 11-річної дівчини, — сказав прес-секретар КПП «Старогард», асистент штабу Марчін Кунка в інтерв'ю Radiozet.pl. — Матеріали справи передали місцевій районній прокуратурі.

Прокурори вже допитали матір породіллі. Жінка розповіла, що, ймовірно, її дочка завагітніла в Україні. Прокуратура порушила справу щодо розбещення неповнолітніх. Згідно з неофіційною інформацією, дівчина могла завагітніти від дядька, який доглядав за нею в Україні.

Тепер слідчі мають намір допитати саму постраждалу у присутності психолога, щоб перевірити інформацію, надану її матір'ю.

— Якщо інформація про те, що злочин відбувся в Україні, а можливий злочинець є її громадянином, підтвердиться, то прокуратура передасть матеріали справи українським правоохоронцям, — пояснив Маріуш Душинський з районної прокуратури у Гданську.

Схожі новини