Передплата 2024 «Добра кухня»

Факсик — театральний талісманчик

Померанський шпіц балерини Роксоляни Іскри має власну сторінку в «Інстаграм» і танцює вальс із «Лускунчика»

Померанський шпіц Ікс Фактор (для друзів — Факсик) — улюбленець артистів Львівської Опери. Власниця песика — балерина Роксоляна Іскра. Не зважаючи на свій ще цуценячий вік, песик вже почувається справжнім артистом.

«Факсику щойно виповнилося сім місяців, — розповідає Роксоляна. — Це наш театральний талісманчик. Ми цілими днями у театрі, тому беру цуценя з собою на роботу. На сцену, звичайно, він не виходить, а тихенько сидить у гримерці, чекає мене, поки відіграю виставу. В антракті усі з ним бавляться, фотографуються. Факсик має свою сторінку в Інстаграм — @fucksik.doggy.bear. Хоча відвідувачів там ще небагато, але щодня є захоплені коментарі. Лайкають підписники з України і з-за кордону».

Особливе захоплення друзів викликало кумедне відео, де песик танцює на задніх лапках під «Вальс квітів» із «Лускунчика». А нещодавно Роксоляна і Факсик зробили фотосесію із ще одним «братом меньшим». Це чотирилапий улюбленець провідної солістки балету Альбіни Якименко — хаскі Тор.

Коли Факсик підросте, братиме участь у виставках в Україні і за кордоном. Адже має титулованих батьків. За інформацією заводчиків, подібне цуценя померанського шпіца котує близько тисячі доларів.

Схожі новини