Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скільки триває секс у молодих батьків? Вчені дали відповідь

  • 19.12.2018, 13:40
  • 1 746

Сучасні молоді батьки мають такий дефіцит вільного часу, що середня тривалість занять сексом у них скоротилася до 2 хвилин 15 секунд.

Соціологи з Великобританії провели опитування, яке показало, що у сучасних молодих батьків жорсткий дефіцит вільного часу. Через це середня тривалість занять сексом у них скорочується до 2 хвилин 15 секунд.

70% пар, у яких з'явилися діти, намагаються урвати для занять сексом хоча б кілька хвилин, а про колишню розкіш у вигляді тривалого часу один з одним у спальні вони вже й не мріють. При цьому кожна 12-та пара, яка взяла участь в опитуванні, із сумом зізналася, що у них заняття сексом тривають взагалі менше хвилини, про це повідомляє УНІАН.

Зазначається, що молоді батьки не відмовляються від сексу, нехай і такого. Вони прекрасно розуміють, що якщо з їхніх стосунків піде пристрасть, то вони наповняться лише побутом і проблемами, що значно знизить рівень задоволення від подружнього життя. Ось чому 47% чоловіків, які взяли участь в опитуванні, переконливо заявили, що їхнє сексуальне життя після появи дітей навіть стало якіснішим. Втім, з цим твердженням погодилися лише 29% жінок.

Схожі новини