Передплата 2024 «Добрий господар»

«Не вірю, що він сам „накачався“ наркотиками»

Впливового у Грузії бізнесмена з алкогольним і наркосп’янінням доправили до Львівської обласної клінічної лікарні

У неділю, 9 грудня, у Львові відбувся матч між львівською регбійною командою «Сокіл» та грузинською командою «Казбегі». Грузинська регбійна команда приїхала до Львова після завершення сезону. Львівський «Сокіл» приймав колег із Грузії на тренуваннях, а потім провів з ними товариську гру. Матч, щоправда, закінчився для львів’ян програшем — 7:42. Але мова не про гру. Наступного дня один із фанатів «Казбегі», який приїхав підтримати земляків, потрапив до Львівської обласної клінічної лікарні з важким наркотичним отруєнням…

Як дізналася журналіст «ВЗ» з власних ком­петентних джерел, до лікарні потрапив впли­вовий у Грузії бізнесмен на ім’я Шако. Він власник готелю у Казбегі та мережі магазинів. До Львова грузинський бізнесмен приїхав вперше. У регбі ніколи не грав, але команду підтримує, надає спонсорську допомогу.

«Це сталося не у день матчу, а наступного дня. Все було добре, Шако кудись пішов з готелю. Зу­стрівся зі знайомими грузинами (достеменно не­відомо, з ким того дня спілкувався. Авт.). Його не було усю ніч, з’явився лише на ранок… Був у тако­му стані, що довелося викликати «швидку».

Мій співрозмовник каже, це не та людина, яка прийшла на дискотеку, випила чогось, покурила, і їй стало погано… «Не вірю, що Шако сам „накачав­ся“ наркотиками (у крові знайшли кілька видів нар­котичних речовин, а також алкоголь. Авт.). Ліка­рі-наркологи також казали, що людина не могла би вжити стільки наркотиків. Він — небідна людина. Можливо, хтось це зробив, коли побачив у нього гроші. У нього при собі була чимала сума грошей».

Чоловік досі у реанімації, у дуже важкому стані. З Грузії до Львова прилетіла уся родина. Зокрема, рідний брат, який за фахом лікар. Також телефону­вали до львівської лікарні впливові люди з Грузії, які цікавилися станом здоров’я Шако. «Знаю, що родина не хотіла цього афішувати, вони самі ді­знаються, з ким він того дня спілкувався (заяви до поліції наразі ніхто не написав. Авт.). Їм головне — врятувати життя. Бо воно — на волосині…» .

Схожі новини