Передплата 2024 ВЗ

Поліція не знайшла складу злочину у відеоролику зі школярами на Одещині

  • 11.12.2018, 12:33
  • 856

Троє учнів однієї зі шкіл Болградського району Одеської області зняли порнографічний ролик, учасниками якого є два хлопчики.

Кримінальне провадження у справі закрито. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Одеській області, передає УНН.

У поліції уточнили, що знімала відео дівчинка 2010 року народження, а учасниками були хлопці 2006 та 2007 років народження.

«Їх було троє. Двоє були учасниками. Третя знімала. Відносно батьків після того, як це відео потрапило у соціальні мережі, була розпочата перевірка», — зазначили у відділі комунікації.

Провадження було розпочато за ч.2 ст. 301 К К України (розповсюдження відеороликів з порнографічним змістом). Наразі провадження закрито за ч. 1 п.2 284 КПК України (встановлено відсутність в діянні складу кримінального правопорушення).

Нагадаємо, як писав «ВЗ» в селі Городнє Болградського району троє учнів 7, 5 і 3 класів зняли гей-порно і опублікували відео в соцмережах. Найімовірніше, школярі надивилися порнографії в інтернеті й вирішили зняти своє відео

Схожі новини