Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Нажитий непосильною працею» львівський Роллс-Ройс «засвітився» у Монако

Історія зі знаменитим елітним Роллс-Ройсом, оформленим на 74-річну свекруху працівниці Львівської митниці Олесі Заброварної, отримала несподіване продовження. Журналіст 1+1 Тарас Середич на своїй сторінці у Facebook повідомив, що елітну автівку побачили на вулицях Монако. Такі автівки на вторинному ринку коштують у межах 350 тисяч доларів.

Тарас Середич додав скріншот з інстаграму cars_communnity, де публікують фото елітних авто. Допис з фото Rolls-Royce Wraith з номерними знаками АС0001ЕТ у Монако було оприлюднено ще 27 вересня. Цей же автомобіль журналіст у травні бачив на вулицях Стрия, і сфотографував його.

«Від богемного життя відмовитися, схоже, складно, — написав Тарас Середич у ФБ. — Тому замість українських доріг Роллс-Ройс із загадковим драйвером курсує тепер по найбагатших країнах Європи. Чи бачили ви це авто в Україні? Може, знаєте водія? Бо начальниця з митниці Олеся Заброварна наперекір каже, що за кермом їздить не вона. Думаєте, бреше?»

Нагадаємо, скандал зі статками начальниці відділу митного оформлення «Рава-Руська» Львівської митниці ДФС Олесі Заброварної, розгорівся ще у січні цього року. Тоді прокуратура Львівської області порушила проти неї кримінальне провадження за фактом декларування недостовірних відомостей. Після цього митничка раптом згадала та записала у декларацію дев’ять об'єктів нерухомості, мамину машину (авто Audi Q5 2012 р. в.). Окрім цього, на її 74-річну свекруху був оформлений Rolls-Royce Wraith преміум-класу, а на доньку — Porsche Cayenne вартістю 5 млн гривень та квартира на 173 кв. м у київському елітному житловому комплексі «Бульвар Фонтанів». Ціни на подібні помешкання стартують від 11 млн. гривень. Про це повідомляє проект «Декларації» (Bihus.Info).

Через одіозний Роллс-Ройс влітку цього року правоохоронці відкрили ще одну кримінальну справу проти Олесі Заброварної. Згідно з її декларацією за 2017 рік, вона отримала 155 тисяч грн. зарплати на Львівській митниці. Її чоловік Андрій Заброварний жодних доходів не задекларував. Водночас подружжя зберігає 1,4 млн. грн. готівкою. У березні 2018 року Олеся Заброварна повідомила також про зміни у майновому стані. Завдяки відчуженню нерухомого майна вона отримала 11,2 млн грн.

Схожі новини