Передплата 2024 ВЗ

Травмований втікач Янукович таки збирається виступати в суді з останнім словом

  • 02.12.2018, 14:34
  • 1 122

Екс-президент України Віктор Янукович збирається виступити з останнім словом на судовому слуханні за обвинуваченням його у державній зраді.

Про це повідомив адвокат Януковича Олександр Горошинський, передає УНН.

За його словами, Віктор Янукович в жодному разі не буде відмовлятися від виступу з останнім словом на суді. Водночас, дату виступу назвати поки ніхто не може, а про стан здоров’я Януковича адвокату нічого невідомо.

«Про стан здоров’я буду знати в понеділок — вівторок (3,4 грудня — ред.). В будь-якому разі він бажає виступати в суді», — сказав Олександр Горошинський.

На уточнююче питання видання чи відбудеться виступ Януковича в суді в середу, 5 грудня, як і планувалося, Горошинский сказав, що все буде залежати від стану Віктора Януковича.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомляли про те, що Віктора Януковича госпіталізували до Московської клініки імені Скліфосовського з травмами хребта і коліна, які він отримав під час гри в теніс.

Адвокатам Януковича нічого не відомо про стан здоров’я екс-президента України.

Колишній президент України Віктор Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст. 111, ч.5 ст. 27. ч.3 ст. 110, ч.5 ст. 27 ч.2 ст. 437 ККУ.

Схожі новини