Науковці назвали продукт, який провокує у жінок захворювання на рак
- 02.12.2018, 09:57
- 705
Дослідження науковців з Університету Лідса (Великобританія) показало, що жінкам потрібно остерігатися частого вживання м’яса.
Про це повідомляє «Портал про здоров’я».
Найчастіше поради щодо помірного вживання м’яса звучать на адресу чоловіків, — але, виявляється, що м’ясо підвищує ймовірність розвитку онкозахворювання і у жінок. Дані, отримані дослідниками з Лідса, опублікував International Journal of Cancer.
Тим жінкам, у родині яких є випадки захворюваності на рак кишечника, вживання червоного м’яса необхідно звести до строгого мінімуму, вважають вчені. Цей висновок був зроблений після аналізу даних, отриманих в ході 17-річних спостережень за 32 тисячами жінок.