Передплата 2024 «Добра кухня»

Президент пообіцяв підвищення зарплати військовим у разі нападу Росії

  • 28.11.2018, 18:08
  • 644

Президент України Петро Порошенко відвідав 169-й навчальний центр («Десна») Сухопутних військ ЗСУ на Чернігівщині. Під час свого візиту він пообіцяв збільшити зарплати військовим у разі повномасштабного вторгнення Росії.

За його словами, ворог поплатиться серйозними втратами, якщо вирішить вторгнутися великими силами на українську землю, повідомляє «Сегодня».

«У разі факту наземної агресії РФ проти України на суші дав завдання підготувати документи і ввести підвищене грошове забезпечення для українських військових не з 1 січня, як планувалося, а з дня початку агресії. Українським воїнам необхідно підвищувати майстерність і рівень бойової підготовки, щоб в разі наземної агресії ворог зазнав поразки і заплатив високу ціну за безвідповідальне рішення про вторгнення на територію України. Нам важливо тримати порох сухим і бути готовими в будь-який момент дати відсіч агрессору», — заявив він.

Презщидент зазначив, що сьогодні, крім штатної чисельності бригад ВСУ, сотні ветерани АТО заявляють про готовність йти на фронт.

Схожі новини