Передплата 2024 «Добре здоров’я»

13 дітей-звернулися за медичною допомогою в Запоріжжі після поїздки в поїзді

  • 27.11.2018, 08:10
  • 368

На залізничному вокзалі «Запоріжжя-1» по медичну допомогу звернулися 13 дітей — пасажирів одного з вагонів поїзда, що прямував з Херсона в Запоріжжя, які скаржилися на утруднене дихання, першіння в горлі і головний біль.

Двох дітей госпіталізовані з діагнозом «отруєння продуктами горіння», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як розповів голова незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолій Сидоренко, в понеділок о 5.20 ранку в Швидку допомогу Запоріжжя надійшов дзвінок з медпункту залізничного вокзалу «Запоріжжя-1», куди по допомогу звернулося відразу 13 дітей, які вночі їхали в поїзді з Херсона.

На місце прибуло три бригади швидкої допомоги. Лікарі встановили, що у 13 юних пасажирів є однакові симптоми отруєння продуктами горіння — головний біль, першіння в горлі, утруднене дихання.

Після надання допомоги більшість пасажирів вагону були відпущені додому, проте двох дітей довелося госпіталізувати в 5-ту дитячу міську лікарню з діагнозом «отруєння продуктами горіння».

Лікарі припускають, що причиною масового нездужання пасажирів поїзда, швидше за все, стала проблема з системою опалення вагона.

Очікується, що «Укрзалізниця» прокоментує ситуацію найближчим часом.

Схожі новини