Передплата 2024 «Добрий господар»

Ірину Гримак замінив Роман Филипів

  • 26.11.2018, 19:28
  • 1 661

Голова Львівської ОДА Олег Синютка представив свого нового заступника.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка представив колективу «Білого дому» свого нового заступника — директора департаменту економічної політики Львівської ОДА 35-річного Романа Филипіва.

На початку жовтня цього року від Синютки пішла багаторічна заступниця голови ЛОДА Ірина Гримак, написала заяву за власним бажанням. Тепер у її кабінеті заселився Роман Филипів, який свого часу був помічником нардепа Богдана Дубневича, а 2014 року очолював Пустомитівську РДА.

Новоспечений заступник губернатора очолює департамент економічної політики з 2016 року, є кандидатом економічних наук. До того працював консультантом голови патронатної служби Львівської ОДА. Є уродженцем села Семенівки Пустомитівського району. Там його батьки володіють земельною ділянкою та особняком. У своїй електронній декларації чиновник задекларував автомобіль Mercedes-Benz 1999 року випуску (купив його за 20 тисяч доларів). Його річна зарплата у Львівській ОДА — понад 265 тисяч гривень. Дружина Віра Филипів задекларувала 10 тисяч 320 гривень матеріальної допомоги (догляд за дитиною). У банку новоспечений заступник Синютки зберігає 250 тисяч гривень.

«Призначення Романа Филипіва — одне з найправильніших та найсправедливіших рішень, адже найкращий директор департаменту має усі необхідні знання та навички, аби обійняти на ступінь вищу посаду», — зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка. За його словами, призначення Романа Филипіва погоджено в Адміністрації Президента та Кабінеті Міністрів.

Схожі новини