Передплата 2024 «Добра кухня»

Співочий мільйонер у приймах живе?

Розкішний маєток записаний на чужого батька.

Кілька земельних ділянок на рідній Кіровоградщині, квартира у столиці на 76 «квадратів» та нежитлове приміщення в Угорщині — це список нерухомості, яку Михайло Поплавський вказав у декларації.

Про люксовий маєток (на фото) у Бортничах під Києвом, де осів нардеп, у звіті — жодної згадки. Як і про «Мерседеси», на яких «літає» Юний Орел.

У депутатів, міністрів, суддів не переводяться щедрі родичі та друзі, які то у будинок пожити пустять, то розкішною автівкою (чи навіть цілим автопарком) покористуватися дадуть. А Поплавський що — лисий? У нього теж благодійники знайшлися. Живіть, кажуть, шановний, на нашій віллі, партеся у нашій саунці, купайтеся у нашому приватному озерці. Причому так — за дякую.

За інформацією Вihus.info, розщедрилися для співочого нардепа проректор його «культуніверситету» Наталія Гайсинюк та її батько Анатолій Капелюшний. На 71-річного пенсіонера записаний будинок і кілька земельних ділянок, на яких розкинулася розкішна «фазенда». Ще одна ділянка орендована Гайсинюк.

«Мерседеси», якими користується Поплавський, теж на папері не його. Записані як власність Київського університету культури.

Схожі новини